https://costantinocars.gr/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png
https://costantinocars.gr/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-hero-4.png

Σύντομο ΙστορικόΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ιστορικό επιχείρησης COSTANTINO

Η οικογενειακή επιχείρηση COSTANTINO ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο  Μαλαματίνη.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της φανοποιίας και των βαφών αυτοκινήτων από το 1981 όπου ξεκίνησε στα πρώτα της βήματα. Στα επόμενα χρόνια η επιχείρηση απέκτησε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στην όδο Πήγασου 1 στο Καματερό μέχρι το 2017.

Το 2017 επεκταθηκε σε μεγαλύτερο χώρο 5850 τ.μ. συγκεντρώνοντας όλες τις υπηρεσίες του αυτοκινήτου στην Λεωφόρο Φυλής 2, Καματερό μέχρι και σήμερα.

Στο βαφείο λειτουργούν 2 φούρνοι βαφής και 11 θέσεις προεργασιας. Σε συνεργασία με το MIX – ROOM γνωστής εταιρείας χρωμάτων SPIES-HECKER που υποστηρίζετε από τελευταίας γενιάς φασματογράφο και πιστοποιημένα υλικά βαφής.

Στο ηλεκτρολογικό τομέα όλα τα οχήματα ελέγχονται από διαγνωστικό βλαβών, ανάκτηση και πλήρωση φρέων (με νέο οικολογικό ή και συμβατό) και έλεγχο διαρροών. Μηχανολογικά ελέγχεται το κάθε όχημα σε 20 σημεία και παραδίδεται εγγράφως πιστοποίηση ελλείψεων ή καλής λειτουργίας.

Έχει κάνει συνεργασίες με άλλες επώνυμες εταιρίες όπως ΦΙΛΗΣ Glass που ειδικεύεται στα κρύσταλλα, και με την DentGenie που ειδικεύεται στα DPR.

Διαθέτουμε στον πελάτη – συνεργάτη γερανό ολο το 24ωρο καθώς και στόλο 22 οχημάτων αντικατάστασης από την πρώτη μέρα και  όσο διαρκεί η επισκευή. Επίσης του δίνετε η δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση οχήματος στον χώρο του σε όλη την Αττική.

Το κατάστημα μας είναι επίσημος συνεργαζόμενος επισκευαστής ασφαλιστικών εταιρειών όπως: GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (ΓΕΝΙΚΟ), ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, NEQUS, APEIRON, HD (Hellas Direct).

Για το μέλλον έχουμε θέσει υψήλούς στόχους για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας και για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέση των πελατών μας.

https://costantinocars.gr/wp-content/uploads/2022/10/aboutus.jpg
Η εντιμότητα – συνέπεια – ποιότητα είναι αυτό που μας ξεχωρίζει.
https://costantinocars.gr/wp-content/uploads/2022/10/aboutus-info.jpg
https://costantinocars.gr/wp-content/uploads/2022/10/aboutus-car.jpg
https://costantinocars.gr/wp-content/uploads/2022/10/aboutus-cardiagnostic.jpg
https://costantinocars.gr/wp-content/uploads/2022/10/aboutus-glass.jpg